Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine

STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Aşağıdaki listede adı soyadı yer alan öğrencilerimizin örgün olarak aldıkları üniversite ortak dersinden çıkarak durumlarına göre ekteki formu doldurarak uzaktan verilen Trafik Güvenliği yada İletişim Teknikleri dersine yazılma yapmaları gerekmektedir.

Formun doldurarak kargo ile (Adres olarak: Yalçın Yayla Sakarya Üniversitesi   Esentepe Kampüsü İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Sekreterliği 54187 Serdivan/ SAKARYA) yada elden İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Bölüm Sekreterliğine ulaştırmanız gerekmektedir.

Listenin aşağı kısmında yer alan daha önce Bölüm seçimlik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği dersi alan öğrencilerimizin ise  mezuniyet aşamasında mağduriyet yaşamamaları için uzaktan verilen Trafik Güvenliği yada İletişim Teknikleri dersine yazılma başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.